Opleiding Ritueelbegeleider, ceremoniespreker, storytellen, Ritual Coach, Ritueelontwerper

Zij die afscheid namen tijdens de corona periode kunnen bevestigen dat het zonder uitvaartritueel een hol en leeg afscheid was en zonder de steun van familie en vrienden ook afstandelijk en kil. 

De bruidsparen die keer op keer hun huwelijk uitstelde en dan toch maar met z'n twee voor de wet trouwden zeggen dat het een juridische aangelegenheid was, zonder de passie van een huwelijksdag.   


Om maar even duidelijk te maken. 
Rituelen horen bij het leven als koffie. 
Ze markeren belangrijke momenten in onze levens en bevestigen de kleine dagelijkse gelukjes.  Een verandering in ons leven.  Een verdriet. 

Ook al horen ze bij het leven, in ons vak is er niet veel ruimte voor vergissingen.   Starten als ceremoniespreker kan echt heel spannend zijn.  Die start maken wij graag gemakkelijker met een praktijktraining of een stage training op maat.  

Rituelen zijn als koffie,
ze troosten de innerlijke mens. 

PRAKTIJK
TRAINING


Elke maand samen ceremonies oefenen.  Iets voor jou?
Onze rituelen en ceremonies zijn altijd met respect voor het verleden maar een dikke vette knipoog naar onze moderne maatschappij. 
Van elke ceremonie waar jij aan deelneemt krijg je onze voorbereiding, vormgeving en materiaallijst zodat je hier achteraf zelf mee aan de slag kan in je eigen praktijk. 


Wil je graag inschrijven?  Dat doe je in voorverkoop via onze nieuwsbrief of op onze facebookpagina waar we de inschrijvingen maandelijks openen. naar de facebookpagina Ritual Coach AcademySTAGE
TRAINING


STAGE BIJ UITVAART OF HUWELIJK
Je volgt stage bij een van onze trainers om te oefenen met ceremonies en rituelen zoals een uitvaart of een huwelijk. 

OEFEN JE VAARDIGHEDEN

Je scherpt je vaardigheden aan in spreken en schrijven tijdens een individuele stem- of schrijfcoaching.  


STARTEN ALS ONDERNEMER

Je wil begeleid worden als startende ondernemer? Dan kan je een mentor vragen jou op weg  te helpen of je schrijft in voor de zakelijke 4-daagse die we 1 keer per jaar organiseren. . 


Vraag je stage aan via ons e-mail adres hello@ritualcoachacademy.com

Soulfood.