Opleiding Ritueelbegeleider, ceremoniespreker, storytellen, Ritual Coach, Ritueelontwerper

VAKCLUB


voor iedereen die verhalen vertelt
en ceremonies maakt

MET EEN PASSIE VOOR HET LEVEN


Dit zijn wij.  
Verhalenvertellers. Ceremoniesprekers. Ritueelbegeleiders. Voorgangers. Funerair Sprekers. Ritueelontwerpers. Storytellers. Ritual Coaches. 
Kortom, iedereen die mensen bijstaat met levensverhalen, ceremonies en rituelen tijdens verandering en bij belangrijke levensmomenten. 


Bij de STORYTELLERS SOCIETY ontmoet je vakmensen, colleg's en gelijkgestemden tijdens vakdagen.  Mensen die de verhalen van anderen vertellen. 
Gedaan met eenzaam en alleen schrijven aan de keukentafel.  Of de zoveelste bijscholing moeten missen omdat er een opdracht tussen komt. 


Hier gaan we voor samenwerken en verbinden.

Voel je welkom. 

Naast ontmoeting met je nieuwe collega's kan je bij ons als startende spreker ook terecht voor mentorship waar je jouw professionele start maakt onder begeleiding van een ervaren mentor. 

Voor ervaren collega's bieden wij supervisie aan.  Een kort gesprek kan wonderen doen voor de muren waar jij tegen aanloopt.  Zelfs ervaren professionals hebben van die blinde vlekken waar ze hun vinger niet kunnen opleggen. 

Wij bieden ook stage aan onze studenten.  Wil jij graag stagebegeleider zijn en hen helpen met hun stappen in de wereld van ceremonies en rituelen? 

Meld je hier aan via deze knop. 

Jij zoekt bezieling in je werk
zodat je met passie in het vak staat. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren